6 Fashion items die echt not done zijn

Deel deze TIPS!

Benieuwd naar 6 fashion items die echt not done zijn? Lees dan snel verder en ontdek welke kledingstukken je echt uit je kast moet halen om te doneren aan een goed doel, je dochter of nichtje of de prullenbak.

6 kledingstukken die echt not done zijn

Smaken verschillen, ook wat kleding betreft

Natuurlijk valt er over smaak niet te twisten en is het heus niet zo dat alles wat op de catwalk geshowed wordt ook daadwerkelijk mooi is. Er zijn echter kledingstukken of fashion items die echt niet (meer) kunnen en die je als modebewuste vrouw niet behoort te dragen.

 

6 Fashion items die echt not done zijn

Hier volgt mijn lijst van kledingstukken die in mijn ogen echt niet niet geschikt zijn:

1.Crocs

Bij het horen van het woord Crocs zeg ik eigenlijk al genoeg , maar voor de duidelijkheid zal ik nog wat redenen opnoemen! Crocs zijn schoenen die mensen meestal dragen als ze een gebroken teen/voet of been hebben, dat kan je dus echt niet dragen voor een dagje uit. Bij mannen staan deze ‘schoenen’ nog enigzins maar als je een vrouw bent die er wel toonbaar uit wil zien (zonder gipsbeen) dan kan dit echt niet gedragen worden door jou! Misschien heb je ze als kind wel eens gedragen omdat je dan van die kleine figuurtjes erop mocht plakken maar voor een volwassen vrouw is dit ronduit gezegd een beetje vreemd…

crocs

2. Het heuptasje

Iedereen heeft hier zijn eigen mening over, maar ik zou mijzelf hiermee nooit kunnen vertonen. Niet zo lang geleden was het vrij hot in de fashion wereld, maar het gevoel dat ik dit tasje moest hebben heb ik nooit gehad en wel om een paar redenen:

–  Bij mannen staat een heuptas gewoon niet

–  Voor vrouwen geldt: neem gewoon een handtas, want zelfs bij moeders met te veel op zak ziet dit er eruit alsof er klusjes rondom het huis moeten worden gedaan.

–  Bij kinderen ziet het er gewoon zielig uit. Bovendien is het naar mijn mening ook redelijk gevaarlijk, zeker als een kind in een speeltuin aan het spelen is

Als je ze toch gebruikt, ik respecteer jouw moed om dit te dragen, maar persoonlijk vind ik het echt helemaal niets 🙂

heuptas

3. Witte leggings

Niet alleen worden ze snel vies, dit item word vaak zonder een jurk of lang shirt gedragen en dat kan echt niet! Als je gaat sporten, doe dan tenminste een zwarte legging of joggingbroek aan, want een witte legging gebruiken (met name als vervanger van een broek) is geen mooi fashion statement!

witte legging

4. Boa’s

Heel erg leuk voor vrijgezellen feestjes, voor een kinder verjaardag of zelfs voor een gekostumeerd feest, maar draag dit liever niet als een fashion item als je over straat loopt. Boa’s doen kinderachtig aan en als echte fashionista wil je deze niet dragen.

boa

5. Visgraat panty’s

Ordinair, onhandig en lelijk… drie dingen om te vermijden als je de perfecte outfit uitkiest. Dit is niet voor op straat en al helemaal niet voor naar een feestje, ook al is hij jouw favoriete kleur! De meningen hierover verschillen, want de modetrends herfst winter 2017 2018 laten zien dat visgraat panty’s een comback hebben gemaakt.

visgraat panty

6. Zebra print

Jouw dochter van 12 zal dit vast nog leuk vinden om te dragen of voor op haar kamer, maar ben jij nou ouder dan 12, dan raad ik jou dit printje echt niet aan! Van tassen tot oorbellen en zelfs broeken… het staat gewoon een beetje kinderachtig.

zebra print

Geschreven door Anna Heart

Waardeer dit artikel

6 Fashion items die echt not done zijn by
Deel deze TIPS!